Welkom bij Match 5 – een bedrijf dat jou helpt bij het vinden van een baan die écht bij je past!

Bij ons draait het niet alleen om je diploma’s, maar vooral om wie je bent en waar jouw kwaliteiten liggen. We geloven dat er voor iedereen een plek is op de arbeidsmarkt en dat het belangrijk is om te zoeken naar de juiste match: de baan en werkomgeving die echt bij jou past!

Bij Match 5 vinden we het belangrijk om bewust, betrokken, betrouwbaar, resultaatgericht te zijn en samen te werken aan het doel de belangen van jou voorop te zetten en je wensen werkelijkheid te laten worden. Dat zijn onze kernwaarden en dat zie je terug in alles wat we doen. Wij durven verder te kijken dan de standaard en proberen altijd nieuwe verbindingen te leggen en mee te denken.

Ons team bestaat uit mensen die veel ervaring hebben met recruitment en het adviseren van bedrijven op gebied van bedrijfsprocessen + werving&selectie. We werken heel graag samen om jou de beste service te bieden.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, tijdelijk werk nodig hebt of juist als bedrijf zijnde nieuwe medewerkers zoekt, wij staan voor je klaar.

Wil jij ook eens onze mogelijkheden bekijken? Neem gerust contact met ons op en ontdek wat Match 5 voor jou kan doen!

profile-img

Marco Schrik
Algemeen Directeur

profile-img
Kiona Betram Planner/HR medewerker

Sophie Bos
Business Unit Manager