Bij ons draait het om het wegnemen van zorgen en om nét dat beetje extra te doen. Het begint allemaal met goed te luisteren naar wat onze opdrachtgevers nodig hebben. We werken snel en nemen stap voor stap de tijd om onze plannen uit te werken. Uiteraard altijd praktisch en op maat gemaakt om de perfecte match te vinden tussen werkgever en werknemer.

In ons dienstenaanbod kun je zien wat wij in huis hebben en zo kun je een keuze maken hoe je gebruik wilt maken van onze expertise. Dit kan variëren per project of per vacature. Ook is het mogelijk om verschillende diensten te combineren binnen één project. Als het gaat om Social Return-vraagstukken, staan we ook voor jou klaar!

Ons Dienstenmenu omvat:

  • Detacheren en uitzenden
  • Recruitment
  • Organisatieadvies
  • Payrolling
  • Executive Search

We helpen je graag bij het invullen van je vacatures. Je kunt het profiel (hier) invoeren en wij nemen dan snel contact met je op. Uiteraard kun je ook eerst eens koffie komen drinken en alle opties bespreken!

Bent je op zoek naar een stageplaats? Laat je het ons weten? Wij begeleiden en adviseren namelijk ook stagiairs bij de stappen richting de arbeidsmarkt en bieden waar mogelijk een praktijkgericht opleidingstraject aan. Klik hier om een stageplaats aan te melden.